Az állatok vették át a cégünk helyét ott, ahol korábban mind dolgoztunk

Családi vállalkozás volt, nagy cég lett belőle – lehet, hogy egyébként is költöztünk volna emiatt, de az említett esemény után, átmenetileg egy sokkal jobb célt szolgált a telephely, ami hajdanán bejegyzett székhelye is volt a cégünknek.

A történet nem friss, de azért idézem fel, hogy mindenkihez eljuttassam, mennyire elégedettek vagyunk azóta is a szekhelyszolgaltatas24.hu egyedi “termékével”. Ami valójában, mint nevük is mutatja, egy szolgáltatás, egy nagyon jó dolog, amit kitaláltak és megszerveztek, és sokkal hétköznapibb okok miatt is igénybe szokták venni. Mi is maradtunk náluk ilyen tekintetben (bejegyzett székhelycím), hiába már több ingatlan is a birtokunkban van azóta.

Vissza kicsit az állatokhoz: volt olyan válságos helyzetbe került állatmentő egyesület, mely ennek köszönhetően ott talált, a mi régi helyünkön átmeneti otthonra. Mert átengedtük nekik. És ez mindent pénzt megért volna amúgy is, de történetesen mi, anyagilag, a szekhelyszolgaltatas24.hu-nak hála még jobban is jártunk. És azért tehettük meg, hogy több telephelyen működünk bár, de székhelyünket Újlengyelbe helyeztük, mert ez egyébként teljesen bevált és jogszerű másoknál is. Ismert gyakorlat. Vannak ugyanis kritériumai annak, ami alatt a “székhelyet” értjük és annak nevezhetjük. Ezeknek kell megfelelni és kész! Nem fontos, hogy mi a telephely, mert az mást jelent. És, ha egy cég működésének olyan a jellege, hogy nem irodák sorában zajlik a tényleges munkavégzés, akkor nem is feltétlenül kell ilyen típusú dolgokra nekünk, magunknak irodát bérelnünk. És nem is kell személyzetet alkalmaznunk ehhez, ha már előzetesen sem akartunk ilyesmit. Mindenki nézze meg maga is, azt javaslom: székhelyszolgáltatás budapest árak. Mármint, hogy ez az egész, amiről beszélek mi mindent takar, és ez a szóban forgó cég mennyi mindent nyújthat nekünk.

Nem elgépelés volt a “székhelyszolgáltatás budapest árak”. Én is így találtam meg őket korábban (ezeket a kifejezéseket használva), mert azt hittem, feltétlenül Budapesten kell, vagy legalább célszerű maradnunk formálisan. De ez sem igaz! És most jön be a képbe – amit írtam -, hogy nem is éri meg!

Tudni kell, hogy magyarázat nélkül, a jogszerűség fennállása esetén bárhová bejelenthetjük/bejelentethetjük cégünket. Arra kell figyelni, hogy ha adott esetben a NAV, vagy bármi egyéb szerv küldeményének átvétele igényével keresne meg minket, akkor azt a hivatalos ügyet közvetítő dolgot, küldeményt, levelet mindenképp át kell venni a helyszínen. Egykoron híre volt, mennyire szigorúan veszik ezt. Nos, a szekhelyszolgaltatas24.hu-val ezen a dolgon is sokat nyerünk, hiszen biztosan végbemehet minden esetben így a kézbesítés, és nem nekünk személyesen kell a fejünk fájjon emiatt. Nem is kell mindig magunk biztosítsuk, hogy valaki átvegye, amit át kell. Nem keveredik el a levél, vagy küldemény, nem kell utána a postára rohangálnunk, és egyebek. Ezt jelenti a székhelyek mindenkori törvényességének fontossága, többek között!

Pest megyében vannak települések, amik nem szednek iparűzési adót tőlünk, vagy bármely, területükön működő cégtől. És itt érkeztünk el a spórolási opciók sorának megnyitásához. Adóoptimalizálás – mondhatnám. És nem kell majd nekünk külön adminisztrációt tehát fenntartva fizetnünk a korábban említettekért. Fix összegből megvalósul minden, amit a linkre kattintva ígérnek. A tárgyalójukat a vidéki székhelyen is, ettől függetlenül, alkalmanként igénybe vehetjük, ha szeretnénk. Hatósági intézkedésekre is sor kerülhet adott esetben úgy, hogy ez nem az otthonunkat, vagy saját ingatlanunkat, netán annak környezetét érinti. Na így már tényleg vonzó, ugye?

A lehetőségek és előnyök sorát éppen csak megnyitottuk ezzel. Persze, az egész bonyolultabb annál, mint amit itt most leírni képes lennék, mert nincs rá keretem ezen a felületen és nem is értem az egésznek minden csínját-bínját. Kattintsatok a szekhelyszolgaltatas24.hu-ra magatok, netán keressetek rájuk a “székhelyszolgáltatás budapest árak” kifejezések segítségével és olvassátok végig részletesen a leírásaikat. Főleg, mert persze bonyolultabb is a helyzet, ha több telephelyünk van, mert akkor már csak a székhely után nem kell fizetnünk az IPA-t, de akkor meg ott van a budapesti szolgáltatási csomagjuk is, ami nem az IPA-mentesség alapján hirdeti magát, de ettől még ugyanúgy előnyöket is bőven kínál (amellett az evidencia miatt, hogy a cégünk továbbra sem saját ingatlanba lesz bejelentve). És persze az sem biztos, hogy ha van egy másik telephelyünk is, attól még nem éri meg legalább részben IPA-mentesnek lenni. Nyilván az is eldönti, hogy milyen irányba érdemes elindulnunk, hogy eleve mennyire jönne ki összegszerűen ez a bizonyos iparűzési adó. Meg persze, az a megfontolás is játszik, hogy jót tesz-e a cégnek valamilyen szempontból a fővárosi székhelycím?… Szóval ne tőlem várjatok pontos választ mindenre, én csak a hírt hoztam, hogy nekünk, a magunk számításai alapján működött! Minden másra ott van tehát maga a weboldal: www.szekhelyszolgaltatas24.hu.