Babakocsi olcsón

A mindeneim voltak mindig is az állatok, ez persze sosem fog változni, maximum módosul. Például az mindenképpen bele fog szólni a dologba, hogy kisbabát várok, nem fogok tudni annyit foglalkozni az állatok támogatásával, ez egészen biztos. Eddig simán megcsináltam, hogy az egyesületnél leadott kutyák közül hazavittem néhányat, és velem lehettek, hogy ne legyenek annyira magányosak a menhelyen. Ezt a továbbiakban valószínűleg nem fogom tudni megtenni, örülök neki, hogy ha az egy saját kis kutyuskámat el tudom látni a baba mellett, kielégítően.

Persze, a támogatásukat nem szeretném semmi esetre sem befejezni. nagyon fontos célom az életben, hogy szenteljek pénzt az állatok jóltartására, és amíg csak ezt megtehetem, így is fog maradni. persze, a baba körüli költségek kicsit megnyirbálják az állatokra fordítható költségvetésemet, pedig azért odafigyelek, hogy amiből csak lehet, olcsóbbat válasszak.

Ami viszonylag nagyobb befektetéssel jár, az a babakocsi kiválasztása és megvásárlása, de erre is van már megoldásom. A kismamatornán összetalálkoztam egy gyakorló anyukával, aki valami elképesztően szuper és profi babakocsiban tologatta csemetéjét. A kíváncsiság kedvéért rákérdeztem, hogy hol vásárolta, de már a kérdés feltételekor átjárt az esélytelenek nyugalma, miközben kiderült, hogy nem is olyan reménytelen a helyzet, mert tulajdonképpen nem is vette drágán a babakocsit. Van egy szuper kis weboldal, a babakocsik.hu, ahol elképesztően minőségi a választék, és én nem is gondoltam volna, hogy ilyen profi babakocsi olcsón is kapható. Na, persze ez relatív, kinek mi az olcsó, de ebben a témakörben nem szabad filléreskedni, hiszen mégis csak az a kérdés, hogy milyen körülmények között, milyen testhelyzetben és milyen anyagokkal körülvéve fog létezni a kisbabánk az élete első szakaszában. Ami azért egyáltalán nem mindegy, és még arra is gondolnunk kell, hogy nekünk kell ezt a kocsit mozgatni, tehát nem árt, ha nagyok a kerekek, könnyű a váz, és minél kompaktabb a szerkezet, például cserélhetőek a felső részek, így egy jó darabig nem kell másikat venni. Mert használható autósülésnek, sport babakocsinak és mózeskosárnak is, így gyakorlatilag egy ilyen kompakt szerkezettel még spórolhatunk is.

Én nagyon megörültem, és azonnal fel is mentem a weboldalra, mikor megtudtam, hogy ilyen lehetőség van, és ki is választottam, amelyik a legjobban tetszett nekem. Nagyon stílusosak ezek a babakocsik, így már alig várom, hogy megjelenhessek a gyönyörűséggel. És a költségvetésemet is úgy tudtam kialakítani, hogy az állatok támogatásáról se kelljen pénz átcsoportosítani. Hát nem tökéletes?