Gyerekeknek kiskutya, Anyának új táska és mindenki elégedett

A gyerekek már régóta kérleltek, hogy szerezzünk be egy kiskutyát. Amíg a lányom kisebb volt, nem igazán szerettem volna bevállalni, hiszen egy ilyen kisállattal, bármilyen aranyos is tud lenni, elég sok baj van. Persze ígérték, hogy etetik, sétáltatják és gondozzák majd, de azért az sejthető ilyenkor, hogy a gondozás része úgyis a férjemre és rám marad majd.

Aztán végül kötélnek álltunk a férjemmel. A gyerekek születésnapja ugyanabban a hónapban van, így úgy döntöttünk, közös ajándékként akkor kapjanak egy kutyust, melyet a közeli állatmenhelyről hozunk majd el. Mindenképpen ilyen kutyust szerettünk volna. Nagyon sokra tartom ezeknek az állatvédő egyesületeknek a munkáját, akik kevés pénzből, önkéntes munkával segítik az állatokat, hogy megfelelő körülmények között tartsák őket és hogy szerető gazdikhoz juthassanak.

Egy hétköznap délután el is mentünk a menhelyre, hogy kiválasszuk családunk új kedvencét. Sok édes kutyus volt ott, a gyerekeknek meg is tetszett fehér kislány kutyus, barna „monoklival” a bal szeme körül, akit Bodzának hívtak. A házban, már kialakítottunk neki a helyét, mostmár csak meg kellett barátkoznia családunkkal, és be kellett laknia új otthonát.

De én is kértem ám ajándékot, mert nekem a névnapom közeledett. Férjem viccesen megkérdezte, szeretnék e én is egy kiskutyát ajándékba, mire mosolyogva közöltem, hogy én másra gondoltam. Persze rögtön sejtette, hogy ruháról, cipőről, vagy táskáról van szó és nem tévedett nagyot.

Már ki is néztem magamnak kedvenc táskawebáruházamban, az Anna Táskánál egy gyönyörű piros olasz női kézitáskát, amely remekül passzolt új piros szandálomhoz. Elég sok szép darabom van már a gardróbban, és mióta itt vásárolok, csupa tartós, minőségi holmit sikerült beszereznem. Általában ajándékba szoktam őket kérni és kapni, és eddig soha nem kellett még csalódnom anyagot, minőséget vagy tartósságot illetően sem.

Esztétikus webshop, esztétikus termékekkel

Azért is szeretem ezt a webáruházat, mert nívós darabok között válogathatok, egy szép felületen. Minden termékről részletes képeket és leírásokat lehet találni, a választék pedig nagyon széles. Színben, stílusban, anyagban és funkcióban is rendkívül változatosak, az árak pedig kedvezőek. Vannak itt kézi- és testtáskák, hátizsákok, borítéktáskák, olasz női táskák, változatos színben, anyagban és stílusban. Persze nemcsak a hölgyek, hanem az urak is válogathatnak maguknak a kínálatból, mert számukra éppoly bőséges a felhozatal. Nekik is vannak itt kézi- és testtáskák, hátizsákok a hölgyekéhez hasonló változatosságban, akár színekről, funkcióról vagy anyagokról legyen is szó. A férjem itt ismerte meg a Bugatti márkát, ami azóta is nagy kedvence. Ő inkább előtérbe helyezi a praktikumot a külcsínnel szemben, bár úgy gondolom, hogy ezeknek a táskáknak az esetében nem kell különbséget tenni. Mert ezek a termékek férfiaknak készült táskák esetében is esztétikusak, amellett, hogy tartósak és maradéktalanul betöltik funkciójukat.

Nemcsak anyagok, színek tekintetében, hanem márkák szempontjából is rengeteg termék között válogathatunk. Bugatti, Anekke, Tamaris, Jana: ez csak néhány azok közül a márkák közül, melyeket megtalálhatunk az Anna Táska webáruházban. Vannak közöttük olyanok is, melyeket én személy szerint itt ismertem meg. Egyik személyes kedvencem az Anekke, melyből beszereztem már több darabot is, nemcsak táskából, hanem pénztárcából is.

Ugyanis, ebben a webshopban nemcsak táskák, hanem pénztárcák, nesszeszerek, táskarendezők, övek és egyéb kiegészítők is kaphatók. Ha szükségünk van bármilyen táskára, itt biztos, hogy meg fogjuk találni. Én nemcsak magamnak, de családunk minden tagjának vásároltam már itt. Olykor ők választották kis a nekik tetsző darabokat, de olyan kis volt, hogy ajándékba kapták meg. Olyankor is mindig sikerült kellemes meglepetést okozni.

Egyébként, nekem a barátnőm küldte át az Annatáska webshop linkjét első alkalommal, amikor először vásároltam itt. Színházba készültünk a férjemmel és elpanaszoltam neki, hogy sehol sem találok megfelelő alkalmi táskát, mely kicsi, diszkrét és passzolna az öltözékemhez. Ő is éppen azt mondta, hogy ne aggódjak, mert itt biztosan meg fogom találni a megfelelőt. Kicsit kételkedtem benne még akkor, de pár kattintás után bizonyossá vált számomra is, hogy igaza van.

olasz női táskák

A táskawebáruház azonnal a kedvencemmé vált, azóta is törzsvásárlójuk vagyok, és jó szívvel ajánlom tovább minden ismerősömnek. Mindig van miből választani, sőt, inkább az okoz gondot, hogy a szebbnél szebb darabok közül, végül melyiket vásároljam meg. De ez legyen a legnagyobb probléma.

Az árak kedvezőek, mindig vannak akciók és egyéb kedvezmények, melyekkel tovább csökkenthetjük a vásárlás végösszegét. A napokban például nem kell fizetni a kiszállításért, De regisztrálni is nagyon megéri, hiszen ezzel további kedvezmények részesei lehetünk.

Hűségprogramban pontokat gyűjthetünk

Valamennyi, az Anna Táska webáruházban regisztrált felhasználó hűségpont-programban vesz részt. A pontok akkor íródnak jóvá, ha vásárláskor be vagyunk jelentkezve és leadtuk rendelésünket. Pontjaink számát mindig tudjuk ellenőrizni, amennyiben be vagyunk jelentkezve és a fiók menüpontra kattintunk. A pontokat a következő vásárlások alkalmával tudjuk felhasználni, de gyűjthetjük is őket. Ilyenkor csak egy dologra kell figyelnünk, hogy meglévő pontjainkat 180 napon belül le kell vásárolnunk, különben elvesznek. Minimum tízezer Ft értékű vásárlás esetén a meglévő pontok maximum 10%-át használhatjuk fel.

Egyébként a teljes árú termékek bruttó árának 5, míg az akciós termékek bruttó árának 3%-át írják jóvá vásárláskor. A pontokat csomagköltségre, vagy csereköltségre nem lehet felhasználni, csak termékvásárlásra.

A webáruház felülete felhasználóbarát, a rendelés és vásárlás menete nagyon egyszerű, pár kattintás az egész. Fizetni Barionon keresztül, előre utalással, vagy utánvéttel is tudunk. Előre utalás esetén mindig várjuk meg a visszaigazoló e-mailt a rendelésünkről, melyben megkapunk majd minden szükséges adatot. Utánvétes fizetés esetén pedig, csomagunk kézhezvételekor, készpénzzel és bankkártyával is tudunk fizetni a futárnál.

A GLS kézbesítői szállítják megrendelésünket a kért címre. Én általában ezt a lehetőséget szoktam választani, viszont munkahelyre kérem a csomagot, mert keveset vagyunk otthon. De ha valakinek kézenfekvőbb, választhatja azt a lehetőséget is, hogy Pick-Pack pontra megy a pakkjáért, egy megfelelő időpontban. A kiszállítási díj egyébként mindkét esetben 1.290.- Ft, viszont, ha rendelésünk összértéke meghaladja a 15.000.- Ft-ot, akkor nem számítanak fel érte költséget. Körülbelül 1-5 munkanap alatt juthatunk a kiválasztott termékekhez. Több áru vásárlása esetén ez az időtartam egy kicsit hosszabb, 1-8 munkanap is lehet.

Ügyfélszolgálatuk bármiben segít

Ha bármilyen kérdés vagy kérés merülne fel a termékekkel, a vásárlással vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosan, e-mailen, telefonon is felvehetjük az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot. A honlapon minden információ rendelkezésre áll. Közvetlenül is üzenhetünk a webáruházból, a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével. Hétköznapokon, munkaidőben lehet őket keresni a kérdésekkel, kérésekkel.

Én nagyon szeretek itt vásárolni, mert ha táskáról van szó, bármire is legyen szükségem, itt mindig megtalálom a megfelelőt. Most sem történt másképpen. Az a piros olasz női táska, melyet névnapomra kértem, éppen olyan szép volt, mint a képeken.

Már csak arra kellett vigyázni, hogy új kis családtagunk Bodza meg ne rágja a fülét a játék hevében.