Okos újrahasznosítás, amivel a menhely is jól jár

Szerencsés vagyok, mert egy farmon nőttem fel, így gyerekkorom óta állatok vettek körbe és hamar megtanultam mit jelent a felelősség.

Ezt a szellemiséget a mai napig őrzöm, így fontosnak tartom, hogy ott segítsek, ahol csak lehetséges. 

Mivel az egyetem miatt felköltöztem Budapestre, nem tudok elég időt tölteni a farmon élő állataimmal, ezért kitaláltam, hogy a segítségnyújtást összekötöm a kellemessel és önkéntes munkát vállaltam egy kutyamenhelyen.

A hétvégéim minden szabad percét ott töltöm, szóval elég jól átlátom a napi teendőket és a szükségleteket. Csak azt sajnálom, hogy egyelőre nem állok úgy anyagilag, hogy bármit meg tudjak adni szegény kutyusoknak.

De erre is találtam megoldást: ami nekem már nem kell, azt elviszem a menhelyre.

Jelenleg épp új hajszárítót akarok vásárolni, amihez megtaláltam a legmegfelelőbb helyet, a BestMarktot. Egy barátnőm ajánlotta, aki szintén tőlük rendelt epilátort.

Én nem is gondoltam, hogy ennyiféle hajszárító található egy webshopon belül! Több, mint 250 terméket listázott, amikor kiválasztottam, hogy mit keresek a szépségápolás kategóriában.

Még jó, hogy a keresési szűrő ilyen jól össze van rakva, mivel be tudom állítani az árkategórián kívül a gyártót is, a teljesítményt, a hőmérséklethez kapcsolódó fokozatok számát, a ventilátor fokozatait, a hideg levegő funkciót, az ionizálást vagy minden nő gyengéjének számító színt is.

A rengeteg hajszárító között végül csak azért nem vesztem el, mivel egy rendkívül hasznos összefoglalót írtak ezekről a termékekről, így végre megtudhattam például azt is, hogy mire jó az ionizáló funkció.

Közben persze elkezdtem keresgélni a hajvasalók között is, amiből szintén rengeteget találtam a webshopban, de szerencsére időben észbe kaptam, mivel még áttévedhettem volna több ezer másik termékre is. A BestMarktnál szerintem csak nagy nehézségek árán tudnék olyat mondani, ami nem kapható. A műszaki cikkeken kívül sok egyéb mást is forgalmaznak.

És a náluk vásárolt termékekre garanciát is biztosítanak, így nem kell aggódni, ha meghibásodás történik, mivel csak velük kell felvenni a kapcsolatot vagy besétálni az üzletükbe a Ferenc térre, mert a szerviz is ott található.

Végül a hajszárító, amit kinéztem, az üzletükben épp van raktáron, ezért holnap személyesen is megnézem. Bár lehet elcsábulok majd valami más iránt is, mivel a Ferenc téri üzletükben 6000-nél is több termék található.

És a weboldalon találtam áruhitelre vonatkozó információkat! Ez a menhelynek még jól jöhet, hogy végre a barkács cuccokat meg tudják venni! A boltban erre a témára még mindenképp rá fogok kérdezni!

*UPDATE*

Megvettem a hajszárítót és a hitel kapcsán is szuper segítőkészek voltak az üzletben! Már csak a menhely vezetőjének kell velük felvenni a kapcsolatot az áhított barkácscuccok kapcsán, aztán intézni még a többit a hitel miatt.

Ja, és igen… elcsábultam végül… vettem egy extra cuki plüssfigurát is. Nem is gondoltam, hogy még ez is van a BestMarktnál! Minden egy helyen!

De még sok egyéb szuper dolgot láttam, ami a családom fiútagjainak is jó lesz karácsonyra. Például drónt, vagy épp kamerás kapucsengőt.

És azokat tuti házhoz szállítással fogom megrendelni a weblapon keresztül, mert úgy még cipelnem sem kell őket. Szerencse, hogy a hajszárítónál regisztráltam az oldalon, így legközelebb már a kuponomat is fel tudom használni a vásárlásnál.

A barátnőm élete tippje volt ez a hely!