Régen is tudtam, hogy állatokkal akarok foglalkozni

Gyakorlatilag az összes állatért rajongok, ez alól talán csak a hüllők és a rovarok képeznek kivételt. A pókoktól kifejezetten félek, de ha van egy házban, még azokat is megpróbálom valahogy kiterelni a kertbe, mert én egy hithű állatvédő vagyok.

Sokszor vagyok önkéntes egy állatvédő szervezetnél, és gyakran még anyagilag is támogatom őket. Természetesen otthon vannak saját állatkáim is, akikre nagyon vigyázok. Van két cicám és egy kutyusom is, akik képesek arra, hogy a családi házba boldogságot vigyenek. Becsüljük meg az állatokat és szeressük őket!

Ennek jegyében nyitottam egy üzletet is, ami mindenféle állatoknak szánt termékeket forgalmaz, aminek a beindításában nagy segítséget jelentett a topcegalapitas.eu. Ők segítettek nekem abban, hogy a különböző hivatalos ügyek probléma nélkül le legyenek rendezve. Nekem ezzel a témával kapcsolatban meglehetősen kevés a tudásom, így el sem tudom mondani, hogy mennyire hálás vagyok ennek a csapatnak.

Amit még igazán szeretek bennük, hogy ott a cégalapítás költségei nagyon kedvezőek. A honlapjukon keresztül ezt ti magatok is láthatjátok.

Ez a költség akár nulla is lehet, abban az esetben, ha székhelyszolgáltatást is kérünk. Ez egy hatalmas nagy segítség egy induló vállalkozó számára.

Ha nem kérjük a székhellyel kapcsolatos megoldásokat mellé, akkor sem kell különösebben nagy összegre gondolni.

A weboldalon részletesen le van írva az, hogy pontosan mit is kell tenni, mielőtt egy cégnek az elindításba kezdenénk. Sok vállalkozó szellemű ember létezik, akiknek ezekről a dolgokról alig van valami fogalma, így ennek az elolvasása különösen hasznos volt például nekem is.

Itt rámutatnak arra, hogy egy könyvelővel mindenképpen fel kell venni a kapcsolatot, mielőtt neki fognánk egy ilyen folyamatnak. Tisztában kell lennie az ügyvezetőnek a személyével is, illetve a cégformát is meg kell határozni, mielőtt bármit is ellehetne kezdeni.

Ezen kívül még van pár dolog, de ezeknek könnyen utána olvashatunk a weboldalukon.

Utólag már elmondhatom, hogy nagyon profi munkát végzett ez a társaság, ráadásul a cégalapítás költségei sem magasak náluk. Nem csak kezdő vállalkozóknak, de régi motorosoknak is ajánlom őket!