A gáztűzhely javítása után jöhetett a kutyasétáltatás

Nagyon szeretem az állatokat, különösképp a kutyákat. Rendszeresen járok különböző menhelyekre kutyát sétáltatni, engem ezek az alkalmak mindig feltöltenek energiával. Nemrég azonban elromlott a gáztűzhelyem és mivel nem volt túl sok időm, hogy megjavíttassam, azt hittem, a kutyasétáltatásra már nem is marad. Hála a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 profi szakembereinek, mégis el tudtam menni a menhelyre.

A kolléganőm hívta fel a figyelmemet a vizgazfutesszerelo24.hu-ra, azt mondta, bármilyen fűtéssel, vízzel, vagy gázzal kapcsolatos problémámmal fordulhatok hozzájuk. El is raktároztam ezt az infót magamban. És lám, szükségem is lett rá, a gáztűzhelyem ugyanis furcsa hangokat kezdett kiadni, amitől én meg bepánikoltam. Ráadásul mintha gázszagot is éreztem volna, ami azért elég veszélyes.

Szóval felmentem az internetre, beütöttem, hogy vizgazfutesszerelo24.hu, és felhívtam az ott megadott telefonszámot. Nagyon kedvesek és készségesek voltak, alaposan kikérdeztek, hogy mi a probléma, mit tapasztalok és megnyugtattak, hogy hamarosan érkeznek és megnézik, mi lehet a baj. A honlapjukon azt írják, hogy akár egy órán belül megérkeznek, és egész Budapesten, de még Pest megyében is nyújtanak szolgáltatásokat.

Számomra ez azért volt nagyon jó, mert mihamarabb szerettem volna tudni, hogy mi a probléma, és nem szerettem volna veszélyben érezni magam. A vizgazfutesszerelo24.hu profi szakemberei meg is érkeztek és fel is mérték a bajt. Megnyugodtam, hisz már jó kezekben voltam.

Több, mint három évtizede vannak a szakmában, tudják hát, hogy mit csinálnak, több gyártóval is kapcsolatban állnak, így az alkatrészek beszerzése is könnyebb, egyszerűbb számukra, mintha mondjuk én állnék neki keresgélni. Bevallom, azt sem tudom, hogy hol kezdeném. Nem is beszélve arról, hogy ahányféle gáztűzhely, annyiféle alkatrész, ember legyen a talpán, aki eligazodik köztük.

Ezért is kell szakemberekre bízni magunkat, és most nem csak a gázszerelésről beszélek. A gázzal kapcsolatos dolgokban nem csak a szerelést, hanem kiépítést, cserét, felújítást is vállalják, szóval nem csak akkor lehet őket hívni, ha valami elromlik, hanem minden más esetben is.

De ugyanez vonatkozik a vízszerelésre is, hisz szerintem egy csapcseréhez is érdemes szakembert hívni, hisz sok buktatója van ennek az egyszerűen tűnő dolognak is. A komolyabb, bonyolultabb szerelésekről már nem is beszélek. Persze a vízzel általában úgy van az ember, hogy az nem ráz, nem fulladunk meg tőle, így sokan nekiállnak maguk megszerelni ezt-azt. Aztán meg ha elroppan a cső, vagy lepattan valami, már nem tűnik olyan jó ötletnek. Főleg ha új dolgokat vettünk és azokat mi tettünk tönkre.

A vizgazfutesszerelo24.hu-nál egyébként garanciát is vállalnak az elvégzett munka minőségére, 1, 2, de akár öt évet is. Ez pedig a mai világban elég ritka, hogy egy szakember a munkájáért kezeskedik. Mint ahogy az is, hogy nem az a céljuk, hogy minél gyorsabban dolgozzanak, hanem az, hogy minél jobban.

Így örülök, hogy rájuk esett a választásom, a tűzhelyet megjavították, én pedig mehettem is a menhelyre, ahol már nyugodtan szentelhettem a napot kis kedvenceimnek, a gazdára váró kutyáknak.

Víz Gáz Fűtés Szerelő 24