Egy nyomtatott oldal életeket menthet – tonerek: bevetésben az állatokért

Állatmenhelyek mindennapjai

Minden nagyvárosban több állatmenhely is működik, és a kisebb városokban is szükséges legalább egynek az üzemeltetése. Sajnos még a XXI. században sem általánosan elterjedt a felelős állattartás. Ezért a menhelyek lakói még mindig többféle úton-módon kerülhetnek ezekre az ideiglenes lakhelyekre.

A legtöbb állatot, elsősorban a kutyák többségét egyszerűen kóborlás közben fogják be. Legtöbbször lakossági bejelentés érkezik, melyet félelemből vagy sajnálatból tesznek meg az utcán tengődő, bujkáló vagy épp támadó kedvű ebről. Ezekben az esetekben tehát egyszerűen kipenderítik a nem kívánt állatot az utcára, és gorombán elzavarják. Nehogy eszébe jusson hazakerülni idővel…! Vagy pedig gondatlanul kerítik körbe a telket, így az állat szabadon csatangolhat a lakhely környékén. A közbiztonság szempontjából ez nem is számít, csak az, hogy a négylábú az utcán köt ki.

Tonerek nélkül nem lenne működőképes

A legnagyobb alapítványi ideiglenes állatotthonokba akár napi több tíz kutya és macska is érkezhet. Ezért a menhely üzemeltetőnek egy kritikus dologra bizonyosan szüksége lesz: ez pedig a toner.

Az alapítványi és a menhelyeknek dolgozó önkéntesek ugyanis egyaránt elsőként megpróbálják a kutyát vagy cicát hazajuttatni, ha talált vagy kóborló állatról van szó. Ilyenkor fotóval ellátott A4 vagy A5 méretű hirdetéseket nyomtatnak ki és ragasztanak körbe. Teszik ezt akár több száz, tömegek által látogatott helyekre a megtalálás helyszínének közelében. Hátha jelentkezik a gazdi, és hazaküldhetik az állatot. Így történhet, hogy sűrűbb napokon akár több ezer oldalt is ki kell nyomtatniuk egyszerre. A toner utánpótlásban pedig megbízható partnerre lelhetnek a nyomtatoalkatresz.hu webshop személyében. A folyamatos ellátottság érdekében érdemes tartalék tonert is tartani, nehogy egy hirtelen kifogyott toner miatt fennakadjon a munka. Ez a webáruház pedig a munkanapokon dél előtt leadott megrendeléseket akár már másnap ki is szállítja az esetek többségében.

Ráadásul minden megrendeléshez ingyenesen jár a futárszolgálat szolgáltatása. Egyedül azt a feltételt kell teljesíteni, hogy a megrendelt termékek ára összesen elérje a bruttó 5000 forintot. Lehet választani saját címre történő kézbesítést is, vagy kérhető a csomag GLS CSomagPontra is. Utóbbi esetben a nyomtatoalkatresz.hu webshop egy olyan csomagátvevő pontra fogja leadni a megrendelt termékeket,a honnan mi bármikor átvehetjük azokat. Ehhez hosszú nyitvatartási időt is garantál a több száz átvevőhely. Könnyen kiválaszthatjuk közülük a hozzánk legközelebbit a kényelmes átvétel végett.

Nem csak a szórólapok nyomtatása miatt kell a toner: a személyes adatlap fontossága

Csak akkor ítélhetik örökbe fogadhatónak a négylábút, ha pár hétig nem jelentkezik senki érte sem a kinyomtatott plakátok, sem az internetes hirdetések nyomán. Ilyenkor már az online megjelenési felületeken túl a személyes látogatásokra is érdemes nagy hangsúlyt fektetniük. Sok állatbarát család meglátogat egy állat menhelyet, és azt a kutyust választja ki új társként, aki valamilyen módon megszólítja őket.

toner

Ezen a ponton ismét a látótérbe kerül a nyomtatás és a tonerek. Sokszor az önkéntesek szívhez szóló, személyes történeteket, megható jelenteket felidéző sztorikat írnak az állatokról. Az ilyen macskák és kutyusok bizonyosan nagyobb előnnyel indulnak a gazdijelöltek kegyeiért folyó versenyben. Ezeket a sorokat pedig kinyomtatják, és az adott állat kenneljének vagy ketrecének jól látható helyére függesztik. A laminálás még tartósabbá teszi az állat saját céduláját, de anélkül is sokáig olvasható maradhat az írás. A lézernyomtatók tonere ugyanis a papírra szabályosan ráégeti a festéket, így az szinte teljesen vízállóvá válhat. Ha pluszban még le is laminálják a lapot, azzal a végletekig ellenállóvá teszik az időjárással szemben. Bár az lenne az ideális, ha az állatokat olyan gyorsan örökbe fogadnák, hogy a leírásokat tartalmazó cetliknek nem lenne idejük elrongyolódni.

Ebben a webshopban minden létező tonert elérhetünk

Legyen szó bármilyen lézernyomtatóról, a nyomtatoalkatresz.hu webshop segít a megfelelő gyári vagy utángyártott tonert beszerezni. A praktikus keresőmodul különösen gyorsan útbaigazít a rendkívül bőséges kínálat tételei körében. Minden nyomtatóhoz kilistázták a hozzá tartozó kellékeket. Így az adott lézernyomtatóhoz egyből megtaláljuk a gyári tonereket és az utángyártott tonereket is, amit feldob az adatbázis. Ezek közül kiválaszthatjuk, mit szeretnénk megrendelni. Ugyanez visszafelé is működik. Minden nyomtatókellékhez, így az összes toner terméklapján is fel vannak sorolva mindazok a nyomtatók, melyekkel kompatibilisek. Ráadásul nemcsak a keresés megy ilyen gyorsan, hanem a megrendelés teljes menete is nagyon gördülékenyen folyik. Hála a felhasználóbarát kezelőfelületeknek és a könnyen érthető megfogalmazásoknak, még a legrutintalanabb vásárló is könnyen eligazodik. Amint a szükséges tételek a kosárba kerültek, a megrendelés véglegesítése már csak pár kattintás a webshopban. Ezután már érkezik is az automatikus e-mailes visszaigazolás a kiszállítás várható dátumával.

Ilyen profi háttérrel sokkal könnyebb biztosítani a nyomtatás folytonosságát, hogy a gazdit kereső állatkák számára minél gyorsabban új otthont keríthessenek.