Eddig nem tudtuk hová rakni az adományokat, de az új polc megmentett

Szerencsére egyre többen áldoznak az állatvédelemre, az emberek kezdenek tisztában lenni azzal, hogy egy kutya, macska, nyúl vagy akár egy egér sem játékszer, hanem olyan  társ, amire ügyelni kell, és ami folyamatos gondoskodást igényel. Még akinek nincs saját állata, azok közül is sokan látogatnak menhelyekre, mert megérinti őket az elárvult állatok sorsa.

Amikor van egy komolyabb kampányunk, vagy éppen közeledik a tél, akkor több adományt is kapunk, aminek persze nagyon örülünk. Valamikor nem csak magánemberek, hanem cégek is adakoznak az állatok megóvására, valamikor pénzben, de valamikor tápot küldnek. Valamikor annyi kutyatáp gyűlik össze, hogy nem tudjuk hová rakni, és földön nem jó tárolni főleg a száraz tápot, mert a rágcsálók belejuthatnak, és akkor megromlik.

Erre a gondra kerestünk megoldást, amikor megtaláltuk a Racklinglog oldalt. Ők éppen olyan polcrendszerekkel foglalkoznak, amiket mi is szerettünk volna. Nálunk az is fontos szempont, hogy tartósak és nagy teherbírásúak legyenek a polcok, és ezek a rozsdamentes acél polcok, amiket ők forgalmaznak, pont ilyenek.

Többféle tároló rendszer is kapható a Rackling oldalon. Végül a Dexion salgó volt az, amit választottunk, mert a cégnél is ezt ajánlották.

Végül ki is hozták a polcokat és össze is szerelték nekünk. Így már biztos nem lesz gond az adományok tárolásával, és az állatokat megfelelő eledellel tudjuk majd táplálni egész évben.